Om os

Succes4you er en professionel rådgivningsvirksomhed, hvis mål er at skabe størst mulig forretningsmæssig succes og dermed indtjening for vores kunder.

 

Vi hjælper mindre og mellemstore virksomheder inden for servicefaget og detailbranchen til at skabe vækst og sikre en fast kundekreds samt en støt tilgang af nye kunder.

 

Rådgivningen skræddersys efter virksomheden og tilbydes med udgangspunkt i Lean-principper - og til en tur i "helikopteren", som det hedder i moderne managementsprog, når det mentale overblik i virksomheden skal dannes.

 

Stor viden

Bag virksomheden står Jesper Uhrenholt, der er uddannet maskinmester og har solidt kendskab til mindre virksomheder, restaurationsbranchen og butiksbranchen samt har erfaring med optimeringer, Lean og projektledelse.

 

Jesper Uhrenholt er dermed i besiddelse af en stor viden samt det store overblik, som er nødvendigt for at kunne give god sparring til jeres virksomhed om, hvordan I kan skabe vækst.

 

Øget bundlinje

Vores konsulenter har stor erfaring inden for blandt andet restaurationsbranchen og har således et stort kendskab til, hvordan specifikke servicemetoder kan være gunstige i forhold til at øge tallene

på bundlinjen.

 

Vi arbejder målrettet og resultatorienteret og har altid vores kunders mål i fokus. Vores høje faglighed kombineres med en imødekommende og humørfyldt facon gennem hele samarbejdet.


 

Brug de værktøjer som Succes4you oplærer jer i - og få succes!

 

Øv dem og brug dem. De bliver hurtigt en del af hverdagen. Kundernes respons giver dine sælgere mod på mere, og det kan ses på virksomhedens økonomiske bundlinje.


• Alle kan lære det!
• Alle kan bruge det!
• Alle kan få succes!

 

 

Til forside
Print
Sitemap

Kontakt Succes4you ›

 
 
 

 

 

 

Professionel

rådgivning

indenfor service & vækst

 

Rådgivningen foregår i jeres virksomhed / forretning, hvor I har jeres daglige virke. Det giver det bedste afsæt for rigtig gode resultater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigation:  Om os

Adresse:  Succes4you  |  Horsmarkvej 7  |  9230 Svenstrup J   |  Tlf.: 29 70 74 93  ( tlf. tid efter 15.30 )

E-mail: info@succes4you.dk | CVR: 34637385