Referencer

Her er et udvalg af nogle af de firmaer som har benyttet Succes4you

Vil i under referencer fjerneVores virksomhed havde nået en størrelse hvor vi behøvede professionel hjælp til at komme videre fra et lille fortagende til en hurtigt voksende virksomhed med fuld fart på. Vi bad Succes4you om en tur i "helikopteren" og dermed få belyst små som store problemer, det viser sig efter en gennemgang at der var fokus områder som vi helt havde overset som mulige kunder grupper. Det at få et fremmede syn på sin virksomhed er noget som alle burde prøve engang imellem.
Beløbet for rådgivningen var tjent hjem i løbet af en uge, Prestige Bilpleje vider giver Succe4you de bedste anbefalinger.
Jesper Olesen, Prestige-bilpleje.dk


Jesper Uhrenholt fra succes4you.dk har efter gennemgang af vores forretning og efterfølgende dialog, fået os til at se på IP Telefoni markedet med helt andre øjne.
Efter Jespers gode råd er det lykkedes at udvide vores forretningsområde til niecer som vi ikke have set eller helt havde overset. Vores kærneprodukt er nu blevet udskiftet.
Nu blot to måneder efter, at succes4you har trimmet vores indsatsområde, er der kommet mere run på vores nye forretning og kurven er allerede hastigst stigende i opad gående retning.
Vi gav succes4you en chance. Det er vi glade for nu.
- Gert, ippt.dk

Vi var efter en svær opstart nød til at søge eksperthjælp og fik anbefalet Succes4you, Jesper Uhrenholt fra Succes4you kom forbi forretningen og gennemgik hele vores forretningsgang, fandt optimeringsmuligheder som straks blev først ud i livet. Vi fik fundet Krone Cyklers mission og vission. Alt dette sammen med en mening fra Succes4you som udefrakommende "øjne" har givet Krone Cykler en væsentlig forøget omsætning og fastholdelse af kunderne.
Alt dette bunder ud i et øget bundlinje resultat.
Niklas Lindstrøm, Krone Cykler

"Vi har oplevet øget salg og fastholdelse af kunder efter at have benyttet en af Succes4yous konsulenter. Vi kan viderebringe de bedste anbefalinger".
- Ole J, Oils.dk

Brug de værktøjer som Succes4you oplærer jer i - og få succes!

 

Øv dem og brug dem. De bliver hurtigt en del af hverdagen. Kundernes respons giver dine sælgere mod på mere, og det kan ses på virksomhedens økonomiske bundlinje.


• Alle kan lære det!
• Alle kan bruge det!
• Alle kan få succes!

 

 

Til forside
Print
Sitemap

Kontakt Succes4you ›

 
 
 

 

 

 

Professionel

rådgivning

indenfor service & vækst

 

Rådgivningen foregår i jeres virksomhed / forretning, hvor I har jeres daglige virke. Det giver det bedste afsæt for rigtig gode resultater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigation:  Referencer

Adresse:  Succes4you  |  Horsmarkvej 7  |  9230 Svenstrup J   |  Tlf.: 29 70 74 93  ( tlf. tid efter 15.30 )

E-mail: info@succes4you.dk | CVR: 34637385