Lean-metoden

Ved brug af Lean-principper kan Succes4you hjælpe jeres virksomhed til en udvikling i den rigtige retning, fast kundekreds og god indtjening. Et eksempel på en Lean-opgave kunne være forbedring af kundeservice og salg.

Trim virksomheden

Lean er et effektivt værktøj til at øge værdiskabelsen for jeres kunder ved systematisk af fjerne spild. Ved hjælp af Lean kan Succes4you hjælpe med at holde produktionen på et stabilt niveau, at fjerne overflødige processer og mindske uheld eller fejl, der sinker produktionen. Vores dygtige konsulenter kan rådgive jer, så I får trimmet og effektiviseret jeres forretning, salg,

service og markedsføring.

Vi kan hjælpe jer med jeres interne forretningsflow – fra lead til kunde samt til fastholdelse af kunder, ligesom at vi også bistår med rådgivning inden for enkelstående processer.

Nye redskaber

Lean handler om at tage udgangspunk i kunden, og hvordan der kan skabes værdi for denne. Vi vil udfordre jeres traditionelle metoder og processer og i samråd med jer definere og opbygge nye effektive redskaber, der motiverer og skaber vækst. Resultatet er ofte en mere kundefokuseret tankegang, som i sidste ende er med til at skabe merværdi for virksomheden.

Kontakt os efter 15. 30 på telefon 29 70 74 93 eller på info@succes4you.dk for at høre mere om brug af Lean og hvordan vi kan hjælpe jer til bedre indtjening.

Kontaktoplysninger

Succes4you v/Jesper Uhrenholt

Egebakkevej 10, 

9510 Arden

 
Tlf.: 29 70 74 93

E-mail: info@succes4you.dk

(tlf. tid efter kl. 15.30)

CVR: 34637385

Succes4you v/Jesper Uhrenholt​

Hvad kan vi hjælpe med?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt