Skab vækst med bedre service

Ofte kan en virksomhed skabe markant bedre indtjening og økonomisk vækst ved hjælp af nogle få strukturændringer samt en optimering af arbejdsprocesserne.

Bedre serviceniveau

I mange tilfælde handler det om et øget fokus på serviceniveauet, så kunderne får den bedst mulige oplevelse, og så virksomheden på den måde kan skabe en fast kundekreds og en støt tilgang af

nye kunder.

En del firmaer er opstået som iværksættervirksomheder og er siden vokset i størrelse, uden at virksomhedens lønsomhed er blevet gennemgået på en effektiv måde. Her kan vi tilbyde vores ekspertise, så virksomheden sikres fortsat eksistens og udvikling.

Opnå gode resultater

Ved hjælp af Lean-principper kan vores dygtige konsulenter med uvildige øjne se på, hvor I kan sætte ind for at skabe størst mulig vækst.

Vores mål er således krystalklart: Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at tjene de rigtige penge og opnå de forventede resultater for på den måde at skabe en succesfuld virksomhed. Blandt andet benyttes SPT-analyser for at finde de rette elementer, der skal sættes ind på. Succes4you har erfaringen og værktøjerne til at rådgive jer til succes.

Kontaktoplysninger

Succes4you v/Jesper Uhrenholt

Egebakkevej 10, 

9510 Arden

 
Tlf.: 29 70 74 93

E-mail: info@succes4you.dk

(tlf. tid efter kl. 15.30)

CVR: 34637385

Succes4you v/Jesper Uhrenholt​

Hvad kan vi hjælpe med?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt