Vi tilbyder

Succes4you kan hjælpe jeres virksomhed med at sikre den størst mulige indtjening. Vi rådgiver om økonomiske muligheder, der kan danne grundlag for en sund fremtid.

Ofte kan en optimering af serviceniveauet være med til at sikre markant bedre resultater for virksomheden.

Dygtige konsulenter

Vi kan tilføre virksomheden kompetencer og viden, der bevirker, at den sikres bedre og mere effektive rutiner samt et solidt beslutningsgrundlag – både nu og i mange år frem. Meningen er, at der skal være øget indtjening fra dag 1, når Succes4you har besøgt jeres virksomhed.

Succes4you har et korps af dygtige og topprofessionelle konsulenter, som kan se på jeres virksomhed med uvildige øjne og ører og sætte fingeren på kritiske områder, hvor der er grund til optimering. På den måde kan vi hjælpe jer til udvikling i den rigtige retning, en fast kundekreds og en god indtjening.

Fornuftig pris

Rådgivningen tilrettelægges nøje efter jeres virksomhed. Vi går i dybden og kan hjælpe med at finde jeres vision og mission, som er vigtige forudsætninger for en sund økonomi.

Vi er en virksomhed, hvor kontakten til den enkelte kunde vægtes højt. Vi har ikke store faste omkostninger til husleje og administration, hvilket afspejler sig i et andet og lavere prisleje for ydelserne, end man typisk vil finde i store konsulenthuse. Succes4you arbejder fleksibelt, og vi har en meget kort responstid.

Kontakt os efter 15.30 på telefon 29 70 74 93 eller på info@succes4you.dk for at høre mere.

Kontaktoplysninger

Succes4you v/Jesper Uhrenholt

Egebakkevej 10, 

9510 Arden

 
Tlf.: 29 70 74 93

E-mail: info@succes4you.dk

(tlf. tid efter kl. 15.30)

CVR: 34637385

Succes4you v/Jesper Uhrenholt​

Hvad kan vi hjælpe med?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt