Succes4you

Succes4you er en professionel rådgivningsvirksomhed, hvis mål er at skabe størst mulig forretningsmæssig succes og dermed indtjening for vores kunder.

Vi hjælper mindre og mellemstore virksomheder inden for servicefaget og detailbranchen til at skabe vækst og sikre en fast kundekreds samt en støt tilgang af nye kunder.

Rådgivningen skræddersys efter virksomheden og tilbydes med udgangspunkt i Lean-principper - og til en tur i "helikopteren", som det hedder i moderne managementsprog, når det mentale overblik i virksomheden skal dannes.

Stor viden

Bag virksomheden står Jesper Uhrenholt, der er uddannet maskinmester og har solidt kendskab til mindre virksomheder, restaurationsbranchen og butiksbranchen samt har erfaring med optimeringer, Lean og projektledelse.

Jesper Uhrenholt er dermed i besiddelse af en stor viden samt det store overblik, som er nødvendigt for at kunne give god sparring til jeres virksomhed om, hvordan I kan skabe vækst.

Øget bundlinje

Vores konsulenter har stor erfaring inden for blandt andet restaurationsbranchen og har således et stort kendskab til, hvordan specifikke servicemetoder kan være gunstige i forhold til at øge tallene

på bundlinjen.

Vi arbejder målrettet og resultatorienteret og har altid vores kunders mål i fokus. Vores høje faglighed kombineres med en imødekommende og humørfyldt facon gennem hele samarbejdet.

Kontaktoplysninger

Succes4you v/Jesper Uhrenholt

Egebakkevej 10, 

9510 Arden

 
Tlf.: 29 70 74 93

E-mail: info@succes4you.dk

(tlf. tid efter kl. 15.30)

CVR: 34637385

Succes4you v/Jesper Uhrenholt​

Hvad kan vi hjælpe med?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt